Adoptiekatjes
Logo

© kat-lijn vzw

 

kat-lijn vzw

adoptie - opvang - sterilisatie

Erkenningsnummer: HK30216070

0468 569 372

Katjes ter adoptie

 

Hallo, ik ben Coda. Ik ben geboren op 4 april. Ik ben een lief flink katertje met een mooie witte streep op mijn hoofdje.

Ik ben en all-round katje: ik speel, ik eet, ik geef kopjes aan de honden van mijn opvanggezin, ik ronk als ik mijn opvangmama zie en ik ben een kindervriend. Ik draai iedereen dan ook rond mijn 4 pootjes. Paco is mijn lievelingsbroertje. Ik zou graag samen met hem naar mijn gouden mandje vertrekken. Staat dat mandje voor mij en mijn lievelingsbroertje Paco bij jou thuis? Mail dan naar info@kat-lijn.be.

 

Ik ben Paco. Ik ben geboren op 4 april. Ik ben een heel mooi katertje: de kleur van mijn pelsje is "smoke", een niet alledaags kleurtje waarmee ik opval.

Ik ben een speelvogel en een allemansvriendje: ik zie mijn opvangmama, mijn broertjes, de honden en de kindjes heel graag. Ik geef dan ook veel kopjes en mijn moteureke ronkt nogal. Mijn opvangmama zegt dat ik een echte charmeur ben. Ik ben erg gehecht aan mijn lievelingsbroertje Coda en ons valiesje staat al klaar. Mogen wij samen bij jou komen wonen? Mail dan naar info@kat-lijn.be

Interesse? mail dan naar info@kat-lijn.be

Tara

Onvoorstelbaar. 5 broertjes heb ik! Hoe het is om als enige meisje op te groeien met 5 jongens? Wel, ik deed gewoon mee met hun apenstreken :). Af en toe moest ik die bengels wel eens tot de orde van de dag roepen hoor en mezelf wat me-time gunnen. Ik kan zo genieten van een dutje en van de zachte aaikes van mijn opvangmama en -papa. Dan is het even geen speeltijd met mijn broertjes maar volop geniettijd voor mezelf.

Ik ben nogal gehecht aan mijn broertje Dolfke. Wij zouden graag samen naar ons gouden mandje vertrekken.

Wij zijn geboren op 5 mei en mogen vanaf 31 juli naar onze nieuwe baasjes. Wil je graag een bezoekje brengen om kennis met ons te maken? Mail dan snel naar info@kat-lijn.be

 

Dolfke

Kijk in mijn oogjes en smelt helemaal weg. Ik kan zo schattig kijken dat je niet anders kan dan me oppakken en vertroetelen. Ik heb van mijn schattigheid dankbaar gebruik gemaakt om extra knuffelsessies af te snoepen :). Nadat mijn portie speelplezier met mijn zusje Tara afgelopen is, kom ik graag op je schoot hangen. Mijn motortje slaat meteen aan.

Ik ben nogal gehecht aan mijn zusje Tara. Wij zouden graag samen naar ons gouden mandje vertrekken.

Wij zijn geboren op 5 mei en mogen vanaf 31 juli naar onze nieuwe baasjes. Wil je graag een bezoekje brengen om kennis met ons te maken? Mail dan snel naar info@kat-lijn.be

Pistache

Dat wordt eentje met karakter zeiden we toen we Pistache ontmoetten, en gelijk hadden we! Als grootste van het nest komt hij soms over als een speelse bulldozer: vrolijk, actief en aanwezig. Pistache laat je weten dat hij geknuffeld wil worden en durft zelfs te mauwen als hij nog meer aandacht wil. Hij houdt van spelen en ravotten maar evenzeer van aaitjes en dutjes. Of je nu borstelt, de kattenbak schoonmaakt of een boek leest: Pistache is erbij en kijkt nieuwsgierig toe met zijn blinkende kraaloogjes. Pistache zoekt een nieuw huisje waar hij samen met zijn lievelingsbroertje Frodo welkom is.

Pistache en Frodo zijn geboren op 24 april en mogen vanaf 19 juli naar hun nieuwe baasjes. Wil je graag een bezoekje brengen om kennis met hen te maken? Mail dan snel naar info@kat-lijn.be

 

Frodo

Frodo is een echte charmeur en vaak als eerste daar om je spinnend en enthousiast te verwelkomen. Hij is de tweede grootste van een nestje van vijf en zit boordevol levenslust. Zijn energie raakt hij meestal kwijt door stevig te ravotten met broer Pistache. Hun karaktertjes lijken op elkaar, al is Frodo rustiger. Frodo heeft zoals veel kittens een stevige dosis lef en nieuwsgierigheid maar vooral een hele hoop liefde om te delen. Hij staat te popelen om samen met jou een nieuw avontuur te beginnen! Frodo zoekt een nieuw huisje waar hij samen met zijn lievelingsbroertje Pistache welkom is.

Pistache en Frodo zijn geboren op 24 april en mogen vanaf 19 juli naar hun nieuwe baasjes. Wil je graag een bezoekje brengen om kennis met hen te maken? Mail dan snel naar info@kat-lijn.be

Hallo, ik ben Pippa. Ik ben de kleinste van het nestje hier. Ik werd gevonden toen ik 1 dag oud was in een paardenstal, toen bij een onweer mijn mama verjaagd werd door de paniekerige dieren. Sindsdien werd ik met het papflesje grootgebracht.

Ik ben een superaanhankelijk ronkertje, want ik ken alleen maar mensen - die mij verzorgen en aaien - en mijn broers en zusjes om mee te spelen.

Als papflessertje ben ik het katje bij uitstek om te flodderen met jou en om bij jou te komen spelen. Ik ben mijn broertje Zorro heel graag, die breng ik mee als ik bij jou mag komen wonen.

Hoi hoi, ik ben Zorro. Ik werd ook met het papflesje grootgebracht. Niet alleen ben ik een mooi katertje met mijn rosse pelsje, ik heb nog andere troeven om je te verleiden. Ik wil altijd bij jou zijn, en ik kom afgelopen en ik miauw tot je mij aait. Maar daarna miauw ik, ook terwijl je mij aait. Vraag me niet waarom, ik ben zo graag bij jou, het is sterker dan mijzelf.

Het valiesje van mijn zusje Pippa en mijzelf staat al klaar om naar bij jou te verhuizen.

Piep! Ik ben Drissje. Geboren en een kapotte auto, en 1 dag later is onze mama gevlucht toen ze de auto kwamen takelen. Ik ben dan verder met het flesje opgebracht, en dat is er aan te zien. Ik ben heel lief en aanhankelijk, ik wil op je schoot liggen en geaaid worden. Als ik niet aan het spelen ben. Mijn geronk kan je op 10 meter afstand nog horen. Ik speel heel graag met mijn broertje Nico en wij willen samen bij jou komen wonen.

Miauw, ik ben Nico. Met mijn mooie pelsje kan ik iedereen charmeren, zowel de andere katjes en ook de mensen. Verder ben ik een typisch "papfleskatertje": lief, aanhankelijk en speels. Mag ik samen met mijn zus Drissje bij jou komen? Wij zijn sinds geboorte samen en onafscheidelijk.

Hallokes, Ik ben Nelson. Geboren in een paardenstal. Toen ik 1 dag oud was werd mijn mama werd verjaagd door paniekerige pony's en paarden tijdens een zwaar onweer. Sindsdien ben ik grootgebracht met het papflesje. Daarom ben ik een heel aanhankelijk katertje, ik ben een echte mensenkat. Eigenlijk wil ik niets liever dan de ganse tijd bij jou zijn. Mijn valiesje staat al klaar. Mag ik naar bij jou thuis verhuizen?

Adopteer een kitten of kat

 

Je kan een (ras)katje kopen bij een handelaar. Overweeg je in te gaan op een bericht "gratis kittens"? Waarom geen kitten of katje adopteren? Katjes uit onze opvang zijn niet alleen wettelijk in orde (gechipt + gesteriliseerd), maar ook medisch volledig gezond (compleet nazicht door een dierenarts, ontwormd, ingeënt).

 

Wij zijn voorstander van duoplaatsing. Kittens worden best per 2 geplaatst. Als u al een sociale kat in huis hebt, kan een kitten alleen geadopteerd worden.

Wij zijn twee zusjes.

Onze opvangmama zegt dat we twee super-super-super- lieve poesjes zijn :-) .

We zijn dan ook graag bij haar in de buurt. Tja.. wanneer ze van plaats verandert, volgen we haar dan ook op de voet!

We genieten zo van alle knuffels die ze ook geeft; We worden graag door haar gepakt, én.. ze heeft een super-schoot!!

Onze mensen-mama zegt dat we échte ‘knuffel-poezen’ zijn.

Heb jij ook een goeie schoot? Ga jij ons ook warme knuffels geven?

En, vooral!! Mogen wij met z’n tweetjes bij jou komen wonen? (we zijn namelijk twee handen op één buik) Dan kijken wij graag uit naar een bezoekje van jullie.

Trixie en Ziggy

WIj zijn geboren op 19 mei en mogen naar onze nieuwe thuis verhuizen vanaf 13 augustus.

Interesse? Mail dan naar info@kat-lijn.be