Adoptiekatjes
Logo

© kat-lijn vzw

 

kat-lijn vzw

adoptie - opvang - sterilisatie

Erkenningsnummer: HK30216070

0468 569 372

Katjes ter adoptie

Miauw!

Ik ben Ray, bij mijn opvanggezin ben ik een echte ontdekkingsreiziger. Ik snuffel in alle hoeken en probeer overal op, in of onder te kruipen zodat ik alles kan ontdekken. Ik ben geboren op 20 juni 2018. Ik ben wel nog bang van mensen, maar andere katten vind ik super fijn! Na een tijdje wil ik wel geaaid worden, als ik na een paar dagen de mensen meer gewoon ben. Ik word samen met mijn zusje Rani geadopteerd. Interesse? Mail naar info@kat-lijn.be

Hallo

Ik ben Rani het zusje van Ray. Ik ben nieuwsgierig en curieus, maar vind het ook allemaal intimiderend. Daarom hou ik mij een beetje op de achtergrond en kijk naar wat Ray allemaal uitspookt. Spelen met Ray vind in super tof! Ik ben geboren op 20 juni 2018.

In het begin ben ik nog heel verlegen, maar na een tijdje wil ik geaaid worden. Ik word samen met mijn broertje Ray geadopteerd. Interesse? Mail naar info@kat-lijn.be

Hallo,

Mijn naam is Romeo (de stoere). Ik ben een zwart katertje dat eens je mijn vertrouwen gewonnen hebt, graag geaaid wordt - op mijn kopje, op mijn rugje, op mijn flankjes. Ik wring me in allerlei bochten zodat je geen enkel plekje kan overslaan om mijn mooi lijfje te strelen. Ik ben geboren op 20 juni 2018. Ik mag bij jou komen wonen als er al een katje aanwezig is, dan ben ik niet alleen.

Ik heb een heel grappig kenmerk. Mijn staartje is héél kort. De dierenarts zegt dat dit aangeboren is, ik heb dus geen nare dingen voorgehad. Tja, het maakt me alleen maar nog unieker dan ik al ben.

Wil je me graag leren kennen, mail dan naar info@kat-lijn.be.