Het Team

Het team

Het team

Als mensen met een groot hart voor katten, konden we de kat niet uit de boom kijken bij het zien van het erbarmelijke leven waartoe zwerfkatten gedoemd zijn.


We staken met een 6-tal mensen de koppen bijeen en besloten een eigen vzw op te richten. Het voelde ontzettend fijn dat we binnen de kortste keren spontaan de hulp kregen van vrijwilligers, die regelmatig een paar uur van hun vrije tijd voor ons willen opofferen.


Onze vzw kat-lijn zou nergens staan zonder onze opvanggezinnen die zich letterlijk dag en nacht inzetten om zwerfkittens hun papflesjes te geven en hen te leren om mensen te vertrouwen. Het is dankzij hen dat onze kittentjes uitgroeien tot echte flodderkatjes.


Wij zijn al onze opvanggezinnen en vrijwilligers eeuwige dank verschuldigd voor hun enthousiaste inzet en de liefde waarmee zij zich inzetten voor zwerfkatten. Jullie zijn een fantastisch team en zonder jullie zou er geen vzw kat-lijn zijn!


Een kattenopvang heeft uiteraard een lieve en deskundige dierenarts nodig. Bedankt An Havet en Manuela, omdat we daarvoor bij jullie terecht kunnen.